Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Δορυφορική φωτογραφία του "Πορθητή" ανοιχτά της Πάφου - Δίπλα του πλέει τουρκική φρεγάτα

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η δορυφορική εικόνα που δείχνει το τουρκικό γεωτρύπανο “Πορθητής” να πλέει δυτικά της Πάφου και η οποία δημοσιεύτηκε στον
λογαριασμό Image Sat Intl στο Twitter.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, στην εικόνα διακρίνεται ο Πορθητής μέσα από τα σύννεφα, ενώ δίπλα του βρίσκεται η τουρκική πολεμική φρεγάτα Barbaros.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος λογαριασμός είχε δημοσιεύσει στις 16 Μαΐου δορυφορική φωτογραφία του Πορθητή 80 χιλιόμετρα ανοιχτά της Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις