Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Το Ελληνικό Όραμα για τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο

Τομέας Εθνικής Άμυνας

Η Τουρκία έδειξε πόσο "υπολογίζει"  την ΕΕ αφού αποφάσισε να προχωρήσει σε άσκηση με πραγματικά πυρά  μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου για τις 20 Ιουνίου,
ημέρα κατά την οποία πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ.
Εντολή απόσυρσης έλαβαν όλα τα ελληνικά πολεμικά πλοία που έπλεαν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ειδικότερα μεταξύ της Ρόδου και του συμπλέγματος των νησιών της Μεγίστης (Ρω, Μεγίστη, Στρογγύλη) προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο «ατύχημα» σήμερα Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 κατά την εκτέλεση της τουρκικής ναυτικής άσκησης με πραγματικά πυρά.
Το Ελληνικό Όραμα καταδικάζει την  απαράδεκτη και προκλητική στάση του "σουλτάνου" και θεωρεί πως η Τουρκία απειλεί την ειρήνη στην περιοχή  και κλιμακώνει την ένταση μεταξύ των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Γκοντέβας  Γεώργιος   Αξκος  ε.α
     Τομεάρχης Εθνικής  Άμυνας


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις