Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Στοίχημα ότι δεν το γνώριζες...!!! - Γιατί οι αεροσυνοδοί έχουν πάντα τα χέρια πίσω όταν υποδέχονται τους επιβάτες;

Εμείς το παραδεχόμαστε. Δεν το ξέραμε. Και όταν μας έκαναν την ερώτηση σε μια αντροπαρέα, κάναμε το παγώνι…

Το ερώτημα ήταν απλό και σε πρώτη ανάγνωση λογικό: «Γιατί οι αεροσυνοδοί όταν χαιρετούν τους επιβάτες έχουν τα χέρια πίσω από την πλάτη;». Σιγή λίγων δευτερολέπτων…
Σκέψη. Σκέψη. Σκέψη. Και ξανά σιγή. Όσο και αν προσπαθείς να βρεις μια λογική εξήγηση δεν τα καταφέρνεις. Να το πάρει το ποτάμι;
Αν ποτέ κάποιος ή κάποια σας κάνει τη συγκεκριμένη ερώτηση δώστε την απάντηση που ακολουθεί (αυτή είναι η σωστή):
Το πλήρωμα μετρά τους επιβάτες με ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο οι αεροσυνοδοί κρατούν πίσω από την πλάτη τους. Κατά την είσοδο ή την έξοδο των επιβατών, «χτυπούν» το μηχάνημα – μετρητή, ώστε κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας να έχει καταγραφεί ο αριθμός όσων μπήκαν ή βγήκαν από το αεροσκάφος.
Αιώνια αντρική απορία: Ξέρετε γιατί οι αεροσυνοδοί έχουν τα χέρια πίσω απ’ την πλάτη όταν χαιρετούν τους επιβάτες;
Ο μικροσκοπικός αυτός μετρητής, βρίσκεται πίσω από την πλάτη των μελών του πληρώματος, ώστε οι αεροσυνοδοί να μην τραβούν την προσοχή των επιβατών.
Είδατε; Μάθαμε κάτι χρήσιμο και σήμερα…

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις