Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Παπάς πέταξε κέρματα από το παγκάρι σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - «Τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»

«Τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ»
Ο παπάς της ενορίας των Φλατσίων Χίου πήρε στο κατόπι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και του έριξε κέρματα.Πιο συγκεκριμένα, μετά την τέλεση ενός μνημοσύνου, στο οποίο παρίστατο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης , ο παπάς βγήκε τρέχοντας από το ιερό προς την κατεύθυνση του βουλευτή, έπιασε κάποια κέρματα από το παγκάρι της εκκλησίας και του τα πέταξε, φωνάζοντας «τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία, να φύγεις από εδώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του astraparis.gr ο παπάς μπήκε στο ιερό και απαντώντας στις διαμαρτυρίες των πιστών: «Να κάνετε τα παράπονά σας στον δεσπότη κι αν δεν σας αρέσει να γίνετε παλαιοημερολογίτες!».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις