Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και έκλεψαν τις υπηρεσιακές μηχανές τους στους Αγίους Αναργύρους

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις αστυνομικοί μετέβησαν σε πανηγύρι στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Οι αστυνομικοί
που προέρχονται από ειδική υπηρεσία καταπολέμησης παρεμπορίου, έγιναν αντιληπτοί από αλλοδαπούς παράνομους πλανόδιους πωλητές με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση.
Οι αστυνομικοί μπήκαν σε παρακείμενο στρατόπεδο για να φυλαχτούν. Ωστόσο, οι αλλοδαποί έκλεψαν τις υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες των αστυνομικών.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Policenews, οι αστυνομικοί βρίσκονται ασφαλείς στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει προσαγωγές υπόπτων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις