Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Συνεχίζονται τα παιχνίδια προδοσίας κατά της Μακεδονίας-Δέσμευση Μητσοτάκη να τηρήσει την αντισυνταγματική Συμφωνία των Πρεσπών

«Χαμός μετά την αποκάλυψη της Βρετανίδας Πρωθυπουργού Τερέζα Μέι ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συζήτησαν για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Σήμερα το πρωί από το Μέγαρο Μαξίμου ενημέρωναν για την τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη -Μέι. Σύμφωνα με την κυβερνητική ενημέρωση «Η Πρωθυπουργός της Βρετανίας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης. Στη διάρκεια του σύντομου τηλεφωνήματος συζητήθηκαν μεταξύ άλλων οι εξελίξεις στην Νοτιανατολική Μεσόγειο και ο κ. Μητσοτάκης ανεδειξε τον καθοριστικό ρόλο της Ευρωπαικής Ένωσης στην ευρύτερη περιοχή».
Αντίστοιχη ανακοίνωση για την επικοινωνία των δύο ηγετών εξέδωσε και η Βρετανίδα πρωθυπουργός. Αλλά εκεί υπήρχε μια έκπληξη, καθώς η Τερέζα Μέι αποκάλυψε και τον διάλογο για την Συμφωνία των Πρεσπών.
«On wider regional issues, the Prime Minister said that she believed the Prespes Agreement with North Macedonia was an important step forward and welcomed Prime Minister Mitsotakis’s commitment to honour its implementation» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Βρετανικής κυβέρνησης.
Δηλαδή λέει ότι η κ. Μέι :
«Σε ευρύτερα περιφερειακά ζητήματα, η Πρωθυπουργός είπε ότι πίστευε ότι η Συμφωνία Πρεσπών με τη Βόρεια Μακεδονία ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και χαιρέτισε τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη να τηρήσει την εφαρμογή της» αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.
Το θέμα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στα social media με τον κόσμο να ζητά νεότερη ενημέρωση από την κυβέρνηση…»

ethnikosmaxitis.gr
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις