Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Νέα εξέλιξη στην δολοφονία του Γιάννη Μακρή: Συνελήφθη ο αδερφός του δράστη - ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ «ΠΡΟΔΩΣΕ»

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο είχε συλληφθεί ο φερόμενος ως δολοφόνος και σε βάρος του αδερφού του, ο οποίος θεωρείται συνεργός


Συνελήφθη σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βουλγαρικό Τύπο έπειτα από επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της βουλγαρικής αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Γ. Μακρή.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο είχε συλληφθεί ο φερόμενος ως δολοφόνος και σε βάρος του αδερφού του, ο οποίος θεωρείται συνεργός, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης των ευρωπαϊκών αρχών.

Μάλιστα μια απόδειξη αγοράς ρούχων ήταν αυτή που είχε οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου ως δολοφόνου. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οι δύο δράστες είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Σόφια την 12η Οκτωβρίου για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου που τους είχε ανατεθεί εις βάρος του 47χρονου Μακρή. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τον φόνο οργάνωσαν το σχέδιο δολοφονίας, καταγράφοντας τις κινήσεις και κατοπτεύοντας τα σημεία στα οποία κινείτο το θύμα. Τη νύχτα του φόνου ο 31χρονος πυροβόλησε το θύμα σχεδόν εξ επαφής τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε ένα μαύρο smart και διέφυγε με αυτοκίνητο που εκτιμάται ότι οδηγούσε ο αδελφός του. Το επόμενο πρωί επέστρεψαν στη Βουλγαρία αφήνοντας στο δωμάτιο του τελευταίου ξενοδοχείου όπου είχαν καταλύσει μερικά ρούχα τους.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει ότι μερικές ώρες μετά τον φόνο, δύο αλλοδαποί έφυγαν άρον άρον από το ξενοδοχείο «Κρεολή» στη Γλυφάδα. Στα ρούχα που είχαν βιαστικά αφήσει πίσω τους οι αστυνομικοί βρήκαν μια απόδειξη λιανικής, που –όπως διαπιστώθηκε– αντιστοιχούσε σε αγορά ρούχων. Ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών επισκέφθηκαν το κατάστημα ρούχων και διαπίστωσαν ότι η «επίμαχη» συναλλαγή αφορούσε την αγορά ρούχων όμοιων με εκείνων που, στο βίντεο της δολοφονίας, φαινόταν να φοράει ο εκτελεστής. Αμέσως, οι δύο ένοικοι του «Κρεολή» έγιναν νούμερο ένα ύποπτοι για τον φόνο και όταν ο 31χρονος επέστρεψε στην Αθήνα συνελήφθη.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις