Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΚΡΗΤΗ - Νεκρός άνδρας, στην πισίνα ξενοδοχείου

Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε παθολογικά αίτια

Έχασε τη ζωή του, σήμερα το πρωί, ένας 55χρονος Γερμανός τουρίστας, ενώ κολυμπούσε στην πισίνα ξενοδοχείου στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων.
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το νερό.

Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε παθολογικά αίτια - ενδεχομένως να υπέστη καρδιακή προσβολή, γιατί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια καρδιακά προβλήματα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις