μειώσεις των φόρων στα ακίνητα, το συνολικό ποσό της φορο- λυπητερής που θα βγει από τις τσέπες των υπόχρεων και θα καταλήξει στα ταμεία του κράτους θα φτάσει στα 6,4 δισ. ευρώ.
Τα ραβασάκια από την εφορία θα έρχονται το ένα μετά το άλλο. Οι πληρωμές θα αρχίσουν με την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος που θα πρέπει να εξοφλήσουν οι υπόχρεοι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιουλίου. Μαζί με την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, πάνω από 1 εκατ. επιτηδευματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να καταβάλουν έως την τελευταία ημέρα του Ιουλίου τον ΦΠΑ για το δεύτερο τρίμηνο του έτους.
Σειρά θα πάρουν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Τα ραβασάκια θα ανέβουν τέλος Αυγούστου στους προσωπικούς λογαριασμούς στο Taxisnet. Την πρώτη από τις πέντε μηνιαίες δόσεις οι υπόχρεοι έχουν περιθώριο να την εξοφλήσουν έως τέλος Σεπτεμβρίου και την τελευταία έως 31 Ιανουαρίου 2020. Ο χορός με τις μετεκλογικές πληρωμές θα κλείσει με τα τέλη κυκλοφορίας που θα σταλούν τέλη Νοεμβρίου σε όλους τους ιδιοκτήτες των ΙΧ αυτοκινήτων.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες
άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση.
Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο
ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να
κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων!
Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε
καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου