Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

1988-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ NTOKOYMENTO TOYΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: TA MAT ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! BINTEO


Με τη συζήτηση για τα Εξάρχεια και το «καθάρισμά» τους, ήλθαν στο προσκήνιο και διάφορες μαρτυρίες από το παρελθόν για περιστατικά που «θολώνουν» την εικόνα «άσπρου-μαύρου» που επιχειρείται να δημιουργηθεί για την περιοχή.


Ένα ντοκουμέντο που ανέβηκε στο YouTube προέρχεται από τον δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έρχεται από το μακρινό 1988.

Τότε ο γνωστός τραγουδιστής είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τρεις στον αέρα», που παρουσίαζαν η Σεμίνα Διγενή, ο Γιάννης Δημαράς και ο Γιώργος Παπαδάκης. Η συζήτηση αφορούσε τα νέα τραγούδια του πολύ γνωστού πλέον μουσικού, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης όμως, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερωτάται για τα ναρκωτικά και τη διακίνησή τους.

Εκείνος, αιφνιδιάζοντας εμφανώς τους παρουσιαστές της εκπομπής, καταγγέλλει ξεκάθαρα την πρακτική της αστυνομίας, που όχι μόνο δεν απέτρεπε τη διακίνηση της πρέζας, αλλά αντιθέτως την είχε σπρώξει στα Εξάρχεια και παράλληλα επιτιθόταν με ΜΑΤ κατά των αναρχικών που τολμούσαν να επιτεθούν στους πρεζέμπορους.

Για να περιγράψει μάλιστα τι συνέβαινε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναφέρεται σε ένα περιστατικό που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στα Εξάρχεια, όπου πλήθος που είχε εντοπίσει έμπορο να πουλάει πρέζα, του επιτέθηκε και τον ξυλοφόρτωσε. Αντί όμως να συλληφθεί ο έμπορος για διακίνηση, η αστυνομία έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να επιτεθούν στους ανθρώπους που φώναζαν «έξω η πρέζα από τα Εξάρχεια».



ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Πηγή:kulturosupa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις