Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

video - Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Μεγάλη φωτιά στον Μαραθώνα κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Νέα μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η φωτιά μαίνεται σε δασική έκταση στον Μαραθώνα Αττικής.


Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν σπεύσει επί της οδού Σπηλαίου Πανός στον Μαραθώνα, όπου δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να απειλούνται σπίτια. Ωστόσο στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.



Στο σημείο βρίσκονται 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα με επιπλέον 8 πυροσβέστες.
Από αέρος, στην επιχείρηση πυρόσβεσης της μεγάλης φωτιάς συνδράμουν 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και εθελοντές, μετά και την έκκληση που είχε διατυπώσει η γγ Πολιτικής Προστασίας για να είναι σε ετοιμότητα οι πολίτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, δόθηκε εντολή στα οχήματα της πυροσβεστικής που βρίσκονται αυτή την ώρα επί της Λεωφόρου Μαραθώνος και σπεύδουν να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, να κατευθυνθούν προς τα θερμοκήπια που βρίσκονται χαμηλά, κάτω από τη Βάση Ελικοπτέρων.
Οι καπνοί και η έντονη μυρωδιά καμένου είναι ιδιαίτερα αισθητά στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

σε δασική έκταση επί της οδού Σπηλαίου Πανός στο Μαραθώνα Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 31 πυρστες, 10 οχήματα, 3 Α/Φ και 3 Ε/Π. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 23 πυρστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές.
37 people are talking about this

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις