Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Απάντηση χαστούκι για τα Γλυπτά του Παρθενώνα από τους Βρετανούς!

Μπούμερανγκ η πρόταση Μητσοτάκη για να μας δανείσουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα οι Βρετανοί, προκειμένουν να τα΄ χουμε στην Ελλάδα για τις
επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου την οποία δημοσιεύουν σήμερα τα ΝΕΑ αποκαλύπτει το μέγεθος της γκάφας:

«Απαραίτητη προϋπόθεση για οποιοδήποτε δάνειο θα είναι να αναγνωρίσετε ότι ιδιοκτήτες των γλυπτών είμαστε εμείς», απαντούν!

Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν όταν η πολιτική ασκείται μόνο με όρους επικοινωνίας κι όχι ουσίας. Αυτά θα συμβαίνουν όσο οι πολιτικοί μας ψάχνουν να παράξουν όχι πολιτική αλλά θέματα για τα βραδινά δελτία ειδήσεων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις