Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

«Ο γιος μας μετάνιωσε και ζητάμε συγνώμη»- Ιδού η επιστολή του πατέρα του 16χρονου που κατέβασε τη σημαία στη Λύση

Την επιστολή – απολογία του  του πατέρα του 16χρονου που κατέβασε τη σημαία στη κατεχόμενη Λύση δημοσίευσε το Τουρκοκυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Όπως αναφέρεται στην επιστολή που δημοσιεύει το πρακτορείου ο πατέρας αφού εκφράζει τη λύπη του για όσα προκάλεσαν οι απερίσκεπτες πράξεις του γιου του,  επισημαίνει ότι ο γιος του μετάνιωσε για το λάθος του που δεν θα επαναληφθεί όπως αναφέρει.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Αναλυτικά στην επιστολή που δημοσιεύεται αναφέρεται  ότι:

«Είμαι ο πατέρας του νεαρού , ο οποίος εμπλέκεται στο δυσάρεστο γεγονός που σημειώθηκε στη Λύση στις 8 Σεπτεμβρίου 2019. Απευθυνόμαστε σε Εσάς με αυτή την επιστολή, για να σας εκφράσουμε τη βαθειά μας λύπη για τις συνέπειες που προκάλεσε σε όλους μας οι απερίσκεπτες πράξεις του 16χρονου γιού μας, τις οποίες καταδικάζουμε απερίφραστα.

Τόσο εγώ όσο και ο γιός μου και ολόκληρη η οικογένεια μας μέσω σας, τις ειλικρινείς απολογίες σε όσους , δικαιολογημένα, ένιωσαν λύπη, θυμό και απογοήτευση από τις συγκεκριμένες πράξεις.

Είναι θερμή παράκληση μας όπως διαβάσετε την απολογία μας ιδιαίτερα στην τουρκοκυπριακή κοινότητα. Ήταν μια επιπολαιότητα που έγινε από ένα έφηβο κάτω από υπερβολική συναισθηματική φόρτωση.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι , το θετικό κλίμα συνεννόησης και φιλίας που δημιουργήθηκε όλο αυτό το διάστημα μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων να μην διαταραχτεί ανεπανόρθωτα. Σας επαναλαμβάνω ότι ο γιός μου αναγνώρισε το λάθος και μετάνιωσε γι΄αυτό. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα επαναληφθεί».

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις