Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Αυτός είναι ο λόγος που ο Κωστής Μαραβέγιας αποχώρησε από το The Voice - BINTEO

Ο νέος κύκλος του The Voice στον ΣΚΑΙ έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή (27-09) με αλλαγές. Η αποχώρηση του
Κωστή Μαραβέγια αλλά και του Γιώργου Καπουτζίδη έφερε αναταραχή στους υπεύθυνους του μουσικού σόου αφού έπρεπε άμεσα να βρουν τα νέα πρόσωπα που θα πλαισίωναν το σόου τόσο στην κριτική επιτροπή όσο και στην παρουσίαση.


Αρχές Σεπτεμβρίου ο ίδιος ο Κωστής Μραβέγιας ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

«Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του στο Instagram δίχως όμως να αποκαλύπτει το λόγο που έκλεισε τον κύκλο του στη θέση του κριτή.

Το gossip-tv.gr έμαθε ποια ήταν η αιτία που οδήγησε τον Κωστή να πάρει αυτή την απόφαση.

Στην συνέντευξή Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Παλλάς για την παράσταση «Ωνάσης - Τα Θέλω Όλα», συναντήσαμε και τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος έχει αναλάβει την ενορχήστρωση αλλά και τη σύνθεση του έργου.

Όπως ο ίδιος είπε αυτή τη σεζόν ήθελε να αφοσιωθεί στη μουσική και σε αυτό το project.

«Μεγάλη μου τιμή και χαρά. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ. Θαυμάζω στο θέατρο, την ομαδικότητα και εργατικότητα. Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να υπηρετήσω το κείμενο, τον σκηνοθέτη. Αυτό που ήταν αρκετά ιδιαίτερο ήταν πώς να ενορχηστρώσω τον Αριστοτέλη Ωνάση. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να έρθετε όλοι να το δείτε», είπε ο ίδιος.Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις