Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Αποκάλυψη που θα προκαλέσει σάλο! Από αρχαιολογικό χώρο της Μυκόνου η «πέτρα» που άρπαξε ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ. Την έβαλε σε βιτρίνα και προκαλεί:«Πόσο νομίζετε ότι αξίζει»;

Ο διάσημος Τούρκος σεφ είναι λάτρης της Μυκόνου και το έχει αποδείξει κάνοντας απόβαση στο νησί των ανέμων και αποκτώντας εκεί το δικό του μαγαζάκι το οποίο τον περασμένο Ιούνιο και λίγο μετά τα εγκαίνιά του έβαλε λουκέτο λόγω φοροδιαφυγής.

Παρόλα αυτά, ο Νουσρέτ (γνωστός και ως «Salt Bae» για τον πρωτότυπο τρόπο που ρίχνει το αλάτι), έμεινε στο νησί των ανέμων μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και κούνησε το μαντήλι σε φίλους και συνεργάτες. Κι εδώ αρχίζουν τα… περίεργα.
Μόλις έφτασε στην Τουρκία, ο διάσημος σεφ ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του όπου ο ίδιος, φορώντας μαύρο κουστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου, σέρνει μια επίσης μαύρη βαλίτσα μέσα στο εστιατόριό του και αμέσως μετά ανεβάζει μια άλλη φωτογραφία. Σε αυτή φαίνεται μια μεγάλη πέτρα την οποία έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση μέσα σε γυάλινη βιτρίνα, κι εκείνος στέκεται στο πλάι με σταυρωμένα χέρια. Τι έγραψε στη λεζάντα; «Πόσο νομίζετε ότι αξίζει;».
Τα Μέσα αντιμετώπισαν το θέμα μάλλον επιφανειακά αφού περιορίστηκαν να πουν πως ο Νουσρέτ έφυγε από τη Μύκονο με μόνο σουβενίρ μια… πέτρα. Τι πέτρα ήταν αυτή ουδείς αναρωτήθηκε. Ούτε το πως τη μετέφερε στην Τουρκία! Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία που έφτασε στο PatKiout.gr, η «πέτρα» αυτή προέρχεται από τον αρχαιολογικό χώρο στην περιοχή Πόρτες!
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις