Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Διακινητής μέσω facebook: «Ελάτε Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς»

«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο...»

Την ώρα που η Τουρκία έχει ανοίξει τη στρόφιγγα και ορδές μεταναστών περνούν στην ελληνική επικράτεια, την ώρα που η
Μόρια ασφυκτιά και η Λέσβος βουλιάζει κι αργοπεθαίνει από τη μεταναστευτική κρίση, την ώρα που η κυβέρνηση κάνει έκκληση στη Frontex για περισσότερη αστυνόμευση στα σύνορα, διακινητές, μέσω social media, κλείνουν «δουλειές» και περνούν ανενόχλητοι παράτυπους μετανάστες από τον Έβρο.

Στο θέμα που αποκαλύπτει το Open TV φαίνεται σε βίντεο ο διακινητής να μιλάει και να δείχνει πώς και από πού περνάει ο «πελάτης», πόσο πάει η ταρίφα, αλλά και τις παροχές που του προσφέρει...

powered by Rubicon Project
«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η διαφήμιση του διακινητή στο Facebook. Το... τουρ κοστίζει από 2.500 ευρώ έως 3.500 ευρώ το κεφάλι, ανάλογα με τις παροχές. Ξεκινώντας από την Ιντλίμπ της Συρίας, φτάνει κανείς στον Εβρο κι από εκεί Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα.

«Είμαι το λιοντάρι της διακίνησης» γράφει ο διακινητής. Παράλληλα καμαρώνει για το έργο του και δίνει περαιτέρω πληροφορίες. «Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο, θα σας περιμένει «ταξί» στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα...».
 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ  OPEN TV (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις