Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Εβραιόπουλο αναγκάζεται να φιλήσει τα παπούτσια μουσουλμάνου συμμαθητή για να μη φάει ξύλο... Το γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει φωτογραφία ενός νεαρού, εβραίου μαθητή γυμνασίου που αναγκάζεται να σκύψει να φιλήσει τα
παπούτσια ενός μουσουλμάνου συμμαθητή του για να μην τον δείρουν.

Το βίαιο περιστατικό μπούλινγκ έλαβε χώρα σε πάρκο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, προτού αναρτηθεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram για να γελοιοποιηθεί περαιτέρω ο 12χρονος εβραίος μαθητής.

Ο γιος της επανειλημμένως δέχτηκε απειλές και διατάχθηκε να γονατίσει και να φιλήσει τα παπούτσια ενός άλλου παιδιού, ανέφερε η μητέρα.

Διαφορετικά θα έτρωγε άγριο ξύλο από 9 άλλους 12χρονους και 13χρονους. Φοβισμένος, ο μικρός μαθητής αναγκάστηκε να υπακούσει, ενώ οι άλλοι βιντεοσκοπούσαν και τραβούσαν φωτογραφίες από το περιστατικό.Όπως ανέφερε η μητέρα του παιδιού, που επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία της, ο γιος της είχε νωρίτερα δεχθεί μπούλινγκ στο γυμνάσιο Τσέλτενχαμ, με άλλους μαθητές να εκτοξεύσουν αντισημιτικά σχόλια εναντίον του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να μιλήσει για το πάθημα του γιου της, καθώς αυτός κατέληξε με κρίσεις άγχους στο νοσοκομείο, μετά το συμβάν.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)
Η μητέρα άσκησε σφοδρή κριτική στη διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου, τόσο για το εξευτελιστικό περιστατικό μπούλινγκ όσο και για τα διαρκή αντισημιτικά πειράγματα που δεχόταν ο γιος της.

«Δε συνέβη εντός του χώρου το σχολείου, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα – απλά πηγαίνετε στην αστυνομία, εάν νομίζετε ότι είναι θέμα της αστυνομίας. Αλλά ούτε κι αυτοί μπορούν να κάνουν και πολλά», φέρεται να ανέφερε η διεύθυνση του σχολείου, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Να τονίσουμε ότι εξαιτίας του περιστατικού και των διαστάσεων που έλαβε στα social media, ο 12χρονος εβραίος μαθητής πλέον φοβάται να γυρίσει στο σχολείο κι έκτοτε μένει στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις