Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Φρίκη: Τάιζε ζωντανές γάτες τους σκύλους του

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας στη Σκωτία, ο οποίος αγόραζε γάτες στο διαδίκτυο, ώστε να τις χρησιμοποιεί ως… ζωντανό δόλωμα για τους σκύλους του.

Όταν επιθεωρητές έψαξαν το σπίτι του, βρήκαν φωτογραφίες και βίντεο με νεκρές γάτες, ασβούς και αλεπούδες.
Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι ο δράστης αγόρασε τις γάτες από πωλητές που πίστευαν ότι τα ζώα θα πήγαιναν σε ασφαλές σπίτι.

Επιπλέον, σύμφωνα με το BBC, βρέθηκε εξοπλισμός που φανέρωνε πως τα ζώα συμμετείχαν σε κυανομαχίες.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε αφού δήλωσε ένοχος για την κατοχή τριών σκύλων για κυανομαχίες και για την αγορά ζωντανών γατών, τις οποίες χρησιμοποιούσε για να εκπαιδεύει τους σκύλους στη μάχη. Μάλιστα, εκτός από τη φυλάκιση, του απαγορεύτηκε και η απόκτηση ζώων για τα επόμενα 10 χρόνια.

Στην κατοικία του, βρέθηκαν δύο σκύλοι ράτσας Πατερντέιλ Τεριέ, καθώς και ένα κουτάβι. Κτηνίατρος μετά από εξέταση, διαπίστωσε ότι τα ζώα έφεραν πολλαπλούς τραυματισμούς.

Ένας από τους Σκωτσέζους ερευνητές, δήλωσε ότι πρόκειται για μία από τις πιο ανησυχητικές και δυσάρεστες υποθέσεις που έχει αναλάβει.

Βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, δείχνει τρία σκυλιά να επιτίθενται σε μια γάτα, η οποία παλεύει για τη ζωή της.

«Είναι εμφανές ότι οι γάτες υπέστησαν πολλούς τραυματισμούς και βρήκαν τραγικό και βασανιστικό θάνατο», δήλωσε ο ίδιος ερευνητής.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις