Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

«Κότες» οι Τούρκοι: Στέλνουν τον FSA ως… εμπροσθοφυλακή στη Β. Συρία – Δείτε βίντεο

Πράσινο φως έδωσε πριν λίγο η Τουρκική Εθνοσυνέλεση στον Ρ. Τ. Ερντογάν, για ταυτόχρονη επίθεση κατά των Κούρδων σε Ιράκ και Συρία. 
BAZOYN MΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ FSA OI TOYΡΚΟΙ
Τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό στέλνει ως… εμπροσθοφυλακή η Τουρκία στη νέα επιχείρηση που ετοιμάζει στα ανατολικά του Ευφράτη στη Συρία.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός, που αποτελείται από αντικαθεστωτικούς του Άσαντ, πραγματοποίησε άσκηση με σκοπό να υποστηρίξει την πιθανή επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη βόρεια Συρία.
Στην άσκηση στα δυτικά της πόλης Αφρίν στα σύνορα με την Τουρκία πήραν μέρος και οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις.
Οι 500 πολεμιστές, μέλη των ειδικών δυνάμεων, εξασφάλισαν κατά την άσκηση τον έλεγχο σε λόφο. Η άσκηση ξεκίνησε με επιθέσεις όλμων και οι στρατιώτες προχώρησαν με την υποστήριξη βαρέων όπλων εφαρμόζοντας τακτικές πολέμου.
Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εστάλησαν επιπλέον στρατιώτες στα σύνορα της Συρίας για την επιπλέον ενίσχυση των μονάδων.
Το κομβόι αναχώρησε από την 20ή Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στη Σανλιούρφα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έφτασε στη στρατιωτική μονάδα στο Ακτσακαλέ.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις