Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Επίθεση δέχθηκε ο Λαφαζάνης στα Εξάρχεια ΑΠΟ αναρχίκους

Φραστική επίθεση φέρεται να δέχθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ βρισκόταν στην οδό Στουρνάρη, στην περιοχή των Εξαρχείων.


Σύμφωνα με ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, ο πρώην υπουργός δέχθηκε «φτυσιές, σπρωξίματα και λεκτική αντιβία».

Ωστόσο, οι φερόμενοι δράστες δεσμεύονται ότι «την επόμενη φορά θα φύγει με φορείο».

«Μιλάμε για το κόμμα που πρωτοκλασάτα στελέχη του συμμετείχαν το ‘15 στην κυβέρνηση (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) και στη διαχείριση των στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών/ριών» τονίζεται, παράλληλα.

Από την οξύτατη ανακοίνωση δεν γλιτώνει ούτε η Λαϊκή Ενότητα, κόμμα το οποίο ίδρυσε ο κ. Λαφαζάνης, μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Για το κόμμα (σ.σ. Λαϊκή Ενότητα) που ο επί σειρά ετών αρχηγός του ήταν ο υπουργός και ο πολιτικά υπεύθυνος για τη δολοφονία των τεσσάρων εργατών στο κάτεργο-διυλιστήριο του Λάτση το '15. Για το κόμμα που στήριξε ηθικά και πολιτικά τα εθνικιστικά συλλαλητήρια το ‘17-’18, της εκκλησίας και των φασιστών, τα οποία οδήγησαν σε επιθέσεις σε καταλήψεις» καταλήγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τον κ. Λαφαζάνη.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις