Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Μεταμφιέστηκε σε... Μπόρις Τζόνσον και σκαρφάλωσε στο Big Ben για να διαμαρτυρηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας διαδηλωτής, που διαμαρτύρεται για την κλιματική αλλαγή, σκαρφάλωσε χθες στις σκαλωσιές που περιβάλλουν το διάσημο
Μπιγκ Μπεν του Λονδίνου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της οργάνωσης Extinction Rebellion, που διαρκούν ήδη δύο εβδομάδες και πλησιάζουν στο τέλος τους.

Το κίνημα έχει στοχοθετήσει κυβερνητικά κτίρια, ένα βρετανικό αεροδρόμιο και κτίρια οικονομικών οργανισμών όπως της BlackRock για να επισημάνει την απειλή που αντιπροσωπεύει το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ο δενδροκόμος Μπεν Άτκινσον, ηλικίας 43 ετών, αναρριχήθηκε στη μία πλευρά του Μπιγκ Μπεν, όπου κρέμασε δύο πανό στις σκαλωσιές του πύργου, στον οποίο γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

«Θα κρεμάσει ένα πανό της Extinction Rebellion για να στείλει ένα μήνυμα κατά της κυβερνητικής αδράνειας απέναντι στην Κλιματική και Οικολογική Έκτακτη Ανάγκη» ανέφερε σε ένα μήνυμα η οργάνωση.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο διαδηλωτής διακρίνεται να φορά μαύρο σακάκι και ξανθιά περούκα, μιμούμενος τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Δείτε το βίντεο:



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις