Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Δεν περνάει παρανομος μετανάστης! Οι Βούλγαροι στις επάλξεις: Πολίτες-κομάντο αναχαιτίζουν παράνομους πρόσφυγες στα σύνορα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που στην Ελλάδα εκατοντάδες λαθρομετανάστες περνούν την περίφραξη της Αλεξανδρούπολης στη γειτονική Βουλγαρία ομάδα πολιτών δρα στα σύνορα με την Τουρκία για την αναχαίτιση της εισόδου στη χώρα.  Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ…

μεταφέρει το NBC News. Oμάδα που απαρτίζεται από πολίτες κυνηγά για παράνομους μετανάστες στα βουλγαρικά σύνορα.  
Αποτέλεσμα εικόνας για BNO Shipka


Ανησυχείτε για τυχόν τρομοκράτες, οι οποίοι μπορούν να μπούνε στη Βουγαρία; Ρωτά ο δημοσιογράφος του αμερικανικού ειδησεγραφικού δικτύου μέλος της ομάδας. «Φυσικά! Βλέπουμε τι γίνεται τώρα στην Ευρώπη», απαντά. Τα μέλη της ομάδας ισχυρίζονται, ότι προστατεύουν τη χώρα τους από την επιρροή του ισλάμ. «Δεν είναι πρόβλημα, ότι είναι Μουσουλμάνοι. Το πρόβλημα είναι, ότι έχουν διαφορετική πολιτισμική κουλτούρα. 


Αποτέλεσμα εικόνας για BNO Shipka
Δεν σκέφτονται σαν και εμάς. Έχουν εντελώς διαφορετική οπτική για τη ζωή και τα πάντα», προσθέτει. Η ομάδα είναι γνωστή ως BNO Shipka, της οποία ηγείται ο Βλαντιμίρ Ρούσεφ, ένας πρώην συνταγματάρχης του βουλγαρικού στρατού. 


Αποτέλεσμα εικόνας για BNO Shipka
«Αυτήν τη στιγμή είναι η μοναδική άμυνα που έχει η Ευρώπη. Είμαστε οι μόνοι που κάνουμε κάτι. Δεν προστατεύουμε απλώς τη Βουλγαρία. Προστατεύουμε τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει ο επικεφαλής του αντάρτικου κατά της παράνομης λαθρομετανάτευσης στα βουλγαρικά σύνορα. 


Αποτέλεσμα εικόνας για BNO Shipka
Το ρεπορτάζ δείχνει πλάνα από τη στιγμή που η ομάδα των πολιτών συναντά την αστυνομία, η οποία τους συμβουλεύει να σταματήσουν τις ενέργειές τους. Η δράση τους δηλαδή γίνεται υπό την ανοχή των αρχών. 


Αποτέλεσμα εικόνας για Βλαντιμίρ Ρούσεφ
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα δεν είναι εξοπλισμένη. Λειτουργεί με μαχαίρια και χρησιμοποιεί μεθόδους ακινητοποίησης μέσω χρησιμοποίησης πολεμικών τεχνών
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις