Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

AKOYΣΤΕ TO HXHTIKO: ΞΕΦΤΙΛΑ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ...ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

ΞΕΦΤΙΛΑ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ...ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ′′ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ′′! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Ακούστε το φοβερό ηχητικό ντοκουμέντο (από το από το 13'.00'' ως το 18'.20'' , κάνοντας κλικ (ΕΔΩ)) και τα όσα είπαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι Βαγγέλης Παπάδημητρίου και Χριστίνα Κοραή ενώπιον ειδημόνων οι οποίοι
υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είχαμε καταρρίψει το τούρκικο μαχητικό που πέρασε 600 μ. πάνω από στρατιωτική βάση της Λέρου! Εξανίστανται και οι δύο σημοσιογράφοι, διαμαρτύρονται και ειρωνεύονται τους ειδικούς, λέγοντας ότι ακόμη και αν περνάνε πάνω από τα νησιά μας οπλισμένα μαχητικά, λίγα μέτρα πάνω από στρατιωτική μας βάση, δεν πρέπει επουδενί να προκαλέσουμε πόλεμο, αλλά να...ενισχύσουμε τον διάλογο με την Τουρκία!
Με άλλα λόγια (λέμε εμείς) ότι ακόμη και να περάσουν πάνω από την Ακρόπολη οι Τούρκοι, δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, αλλά πρέπει να ενισχύσουμε τον διάλογο με τους Τούρκους (σύμφωνα με τους δύο αυτούς δημοσιογράφους). Είναι όμως οι δημοσιογράφοι εκείνοι, οι προβεβλημένοι οι οποίοι διαμοφρώνουν το φοβικό σύνδρομο στον λαό και του λένε να είναι με σκυμμένο το κεφάλι και να κάνουμε υποχωρήσει απέναντι στην Τουρκία ...ενισχύοντας τον διάλογο μαζί της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις