Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Anonymus Greece... Σήμερα το απόγευμα θα σας δώσουμε ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τους τούρκους χάκερς που «χτυπάνε» την Ελλάδα!

Στοιχεία για τους Τούρκους χάκερ που επιτέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης το βράδυ της Πέμπτης έχουν στην κατοχή τους οι Έλληνες Anonymous.


Και αυτά την ώρα που οι Anonymous Greece υποστήριξαν πως τις κυβερνοεπιθέσεις της Πέμπτης πραγματοποίησε η τουρκική ομάδα χάκερ Anka Neferler Tim.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους στο ιστολόγιό τους αναφέρουν ότι έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία και προσωπικά δεδομένα του «αρχηγού» της ομάδας, αλλά και του διαχειριστή της σελίδας τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Anonymous Greece:

«Turkish Hackers ( Aslan Neferler ) personal informations / Προσωπικά δεδομένα Τούρκων Χάκερ πoυ χτύπησαν ελληνικούς στόχους

Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερς αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.

Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admins της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο "αρχηγός" όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ).

Σήμερα μετά τις 19.00 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία αυτών των δύο. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις