Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χτύπησε ανήλικο στο Μενίδι - Διατάχθηκε ΕΔΕ - Δείτε το βίντεο από το περιστατικό - Χρυσοχοΐδης: Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά



Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κατεγράφη σε βίντεο να χτυπά ένα 11χρονο παιδί.



Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κάποιο σημείο του Μενιδίου και αποκαλύφθηκε από την Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό.

Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του  Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. όλοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο τίθενται σε διαθεσιμότητα, ενώ θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρους τους.

Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή στον Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του παιδιού και να παράσχει οποιαδήποτε ψυχολογική υποστήριξη είναι αναγκαία.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό:



Χρυσοχοΐδης: Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά

Θέση για το βίντεο που παρουσιάζει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να βιαιοπραγούν κατά ανηλίκου στο Μενίδι πήρε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά. @hellenicpolice |
40 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Όποιος χτυπά αναίτια, δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Όποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται.

Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής να επικοινωνήσει με την οικογένεια του ανήλικου και να διατεθεί υπηρεσιακός ψυχολόγος για την υποστήριξή του, εφόσον το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις