Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση Ρωσίας ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ: ...πρέπει να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον των ρωσικών και των συριακών δυνάμεων...

H ανακοίνωση της Ρωσίας

Στο μεταξύ το Κρεμλίνο επισήμανε σήμερα ότι πρέπει να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον των ρωσικών και των συριακών δυνάμεων στην επαρχία Ιντλίμπ και να εφαρμοστεί η ρωσοτουρκική συμφωνία για τη βορειοδυτική Συρία.


«Το πιο σημαντικό είναι να τερματιστεί οποιαδήποτε τρομοκρατική δραστηριότητα εναντίον των συριακών ενόπλων δυνάμεων και των ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Θεωρούμε αυτού του είδους τις στρατιωτικές επιχειρήσεις απαράδεκτες», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Ο Πεσκόφ υπογράμμισε την ανησυχία της Μόσχας για την κατάσταση της ασφάλειας στην Ιντλίμπ.

«Στην πραγματικότητα δεν κρύβουμε την ανησυχία μας για το γεγονός ότι, δυστυχώς, εδώ και καιρό αυτές οι τρομοκρατικές ομάδες αισθάνονται αρκετά ελεύθερες στην Ιντλίμπ (…) και το πιο σημαντικό (…) οργανώνουν επιθέσεις και επιθετικές ενέργειες εναντίον τόσο των συριακών όσο και δικών μας εγκαταστάσεων», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ ο Πεσκόφ επισήμανε ότι προς το παρόν δεν είναι προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Τούρκου ομολόγου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όμως διευκρίνισε ότι οι δύο ηγέτες ενδέχεται να συμφωνήσουν να έχουν επαφές εφόσον το κρίνουν απαραίτητο.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ δήλωσε ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των ρωσικών και των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων για την κατάσταση στη Συρία.: the 2nd SVBIED launched yesterday blasted a position occupied by pro-Assad forces on Kafr Halab front (W. ).
: barrel bomber shot down over Saraqeb front (E. ) as Rebels started new operation. Didn't happen since 2018 (SW. Damascus).

18 people are talking about this


: Local sources claim Syrian rebels shot down a Regime helicopter in Idlib’s Seraqeb.

VIDEO — Ahmad Rasheed
Another video surfaces online, in which rebel groups shoot down a |n regime helicopter in Nayrab, west of Saraqib


See EHA News's other Tweets+++Shootdown of an helicopter over Neirab countryside.

We can't show you everything!

We automatically hide video that might contain sensitive content.

Turkey-backed rebel groups shot down a Syrian regime helicopter in Nayrab, Idlib province

See EHA News's other Tweets

Κατάρριψη ελικοπτέρου του Συριακού Στρατού στην Ιντλίμπ - Ανακοίνωση ΝΑΤΟ υπέρ Ερντογάν! - Breaking: Syrian military chopper shot down over
https://bit.ly/39mt2SD 

View image on Twitter

See ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ's other Tweets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις