Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

«Κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα» – Ελεύθεροι οι γονείς του νεκρού βρέφους

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς και οι συγγενείς του 11μηνου βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Παίδων».



Ο πατέρας του βρέφους σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους υποστήριξε από την πλευρά του πως γίνονται λάθη από τους ανθρώπους και γι αυτό δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση για την τροπή που είχε πάρει στην αρχή η υπόθεση. Ωστόσο πρόσθεσε πως κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα.

Ο ίδιος και ο εξάδελφός του, που φιλοξενείτο τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα όπου διαμένει η οικογένεια στου Ζωγράφου, βρίσκονταν από την Κυριακή στην Ασφάλεια οικειοθελώς και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας οι δύο άνδρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι.

Στην έκθεσή του ιατροδικαστή δεν υπάρχει πουθενά η λέξη «σεξουαλική» και ενώ περιγράφει σημάδια κακοποίησης στο 11μηνο βρέφος, αποφεύγει να τα χαρακτηρίσει σεξουαλικά -παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ιατροδικαστής σε δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες μίλησε για «πρωτόγνωρη σεξουαλική κακοποίηση στα ελληνικά χρονικά».

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης «από τον νεκροτομικό έλεγχο προέκυψαν κακώσεις παρά φύσιν» ενώ ερωτηθείς για την εκδοχή που προέβαλε η μητέρα του βρέφους και σχετίζονται με τη θεραπεία που λάμβανε λόγω της ασθένειάς του, ο κ. Μπουζιάνης ξεκαθάρισε στον ΑΝΤ1 ότι «δεν γνωρίζω αυτές τις θεραπείες, αλλά εμείς είπαμε ότι ήταν κάποιο αμβλύ όργανο που προκάλεσε τις κακώσεις». Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «σε τόσο μικρή ηλικία, πρώτη φορά είδα τέτοιες κακώσεις».

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, είναι ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού, και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις