Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... Το Ισραήλ σήκωσε 40 μαχητικά στην Ανατολική Μεσόγειο...!!! Προσομοίωση ΙΣΧΥΡΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ στην τουρκία...!!

Πολεμικά σκάφη, κατασκοπευτικά και ιπτάμενα τάνκερ έβγαλε το Ισραήλ στην Α. Μεσόγειο.


Εδώ και λίγε ώρες, το Ισραήλ διεξάγει ασκήσεις στην Α. Μεσόγειο και σύμφωνα με τον έγκυρο αναλυτή babak taghvaee, διεξάγονται ασκήσεις προσοοίωσης κατά της Τουρκίας.

Το Ισραήλ παίρνει την «σκυτάλη» από το ελληνικό πολεμικό ναυτικό και αεροπορία (η οποία μάχεται καθημερινά στο Αιγαίο) και σε αγαστή συνεργασία με την Αθήνα, δείχνει τα «δόντια της» στον υπερφίαλο Τούρκο ηγέτη που ονειρεύεται την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, διότι αυτό ακριβώς κάνει ότι και να δηλώνουν πολλοί ειδικοί και μη, σε Ελλάδα και αλλού.
:Tomorrow evening,fighter squadrons of Air Force will take part in a military exercise over .This exercise will not only increase readiness of units rather will give a message to to end its illegal military activities in that region!
View image on Twitter


59 people are talking about this
...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις