Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Με λεωφορεία σε... δόσεις οι παρανομοι μετανάστες στα ΑΤΜ των τραπεζών

Στο πλαίσιο της εφαρμογής περιοριστικών μέτρων μετακίνησης και για τους διαμενόντες στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην πρώην ΒΙΑΛ ο αντιπεριφερειάρχης υπεύθυνος για θέματα
δημόσιας υγείας, Παντελής Βρουλής, ενημέρωσε το πρωί από το Ράδιο «Αλήθεια» ότι σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες ταξί δεν θα γίνονται μεταφορές από το κέντρο στην πόλη, αλλά μόνο επιστροφές στο ΚΥΤ . Παράλληλα, όπως είπε,  εξετάζεται η δρομολόγηση λεωφορείων, ώστε τέλος του μήνα που αρκετοί εξ’αυτών θα πρέπει να κάνουν ανάληψη του επιδόματος που λαμβάνουν, έχοντας υποβάλλει αίτημα ασύλου, να μεταβούν κατά ομάδες σε ΑΤΜ τραπεζών και εν συνεχεία να επιστρέψουν άμεσα στο Κέντρο.

«Ζητήσαμε από τις τράπεζες την τοποθέτηση ΑΤΜ στους οικίσκους που θα βάλουμε έξω από τη ΒΙΑΛ για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά μας είπαν ότι είναι δύσκολο να εγκριθεί», ανέφερε ο κος Βρουλής.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις