Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Νέα απάτη από τα ελληνικά HOAXES καταγγέλλει πολίτης - Σύνδεση των απατεώνων με ΝΔ; (ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ FAKE NEWS!)

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ELLHNIKA ΗΟΑΧΕS ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Νέα περίπτωση απάτης καταγγέλλουν πολίτες για την ύποπτη ιστοσελίδα «ελληνικά hoaxes».
Το νέο κρούσμα για τους απατεώνες της εν λόγω σελίδας, είναι η συκοφαντία που απηύθηναν σε Ελληνίδα που ότι δήθεν ήταν ψευδές το βίντεο από τζαμί στην Κομοτηνή, όπου παρά την απαγόρευση ακόμα και το βράδυ ακουγόταν από τα μεγάφωνα σε όλη την περιοχή!
Αυτό το βίντεο χαρακτηρίστηκε «fake news»!

Εδώ να θυμίσουμε ότι τα Hoaxes για να κατεβάσουν κάτι ως ψεύτικο, πρέπει να παραθέτουν και ποια είναι η αλήθεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ότι παρέθεσαν από κάτω την υποτίθεται αληθινή είδηση.


Ποια είναι η αληθινή είδηση κατά τους απατεώνες; Η ανακοίνωση του “Παρατηρητηρίου” της ΝΔ που λέει ότι είναι: «Fake news ότι οι εκκλησίες είναι κλειστές και τα τζαμιά ανοιχτά» .

Μα η γυναίκα που της κατέβασαν το βίντεο με το τζαμί, δεν είπε ότι είναι ανοιχτά τα τζαμιά, είπε ότι ακουγόταν από τα μεγάφωνα ο ιμάμης ενώ στις ελληνικές εκκλησίες απαγορευόταν η μετάδοση λειτουργίας από τα μεγάφωνα!
Γενικά τα ελληνικά HOAXES στην πανδημία εξαπατούν ακόμα και το facebook, αφού έβγαζαν fake οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με την επίσημη γραμμή του ΠΟΥ και της κυβέρνησης.




ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ (LIVE) ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ FACEBOOK 24/4/2020:


ΤΟ ΠΑΡΠΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2020 ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις