Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πρωί Μεγάλης Παρασκευής. Οι πόρτες της εκκλησίας μετά την Θεια Λειτουργία άνοιξαν για λίγο και μερικοί πιστοί, γύρω στα δέκα άτομα, περιμέναμε να μπούμε μέσα να προσκυνήσουμε το Θειο Σκήνωμα.


Όμως δεν προλάβαμε. Ένα περιπολικό έφτασε αμέσως και αφού μας έκανε αυστηρή παρατήρηση ότι θα μας συλλάβει, εκφόβισε του ιερείς να κλείσουν αμέσως τον Ναό και να απαγορεύσουν το προσκύνημα στον Ιησού Χριστό.

Όπως ανέφεραν είχαν έρθει γιατί κάποιος περίοικος έχει πάρει τηλέφωνο και είχε καρφώσει στην αστυνομία ότι είχαν ανοίξει τις πύλες του ναού.

Την ίδια ώρα απέναντι ένα μεγάλο σουπερ μάρκετ ήταν ανοιχτό και πελάτες περίμεναν ουρά, κρατώντας την απόσταση των δυο μέτρων για να μπουν μέσα να ψωνίσουν.

Εκεί δεν ίσχυαν τα απαγορευτικά μέτρα

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Και χάριν στους Ρουφιάνους-Δοσίλογους

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις