Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΛΙΒΥΗ: Ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι “αναλαμβάνει με τον στρατό τη διακυβέρνηση της χώρας”

Αραβικά ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες περί “πραξικοπήματος” στην Λιβύη, με αφορμή διάγγελμα του στρατηγού Χάφταρ, με το οποίο ανακοίνωσε την ακύρωση της συμφωνίας του
ΟΗΕ από το 2015 με στόχο  να τεραμτιστεί ο  εμφύλιος πόλεμος.

Ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι οι ΕΔ, αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση της Λιβύης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο στρατός ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις πολιτών που ζητούσαν την ακύρωση της πολιτικής συμφωνίας, η οποία υπογράφηκε το 2015. Σύμφωνα με τον Χάφταρ, η συμφωνία, η οποία πλέον «παρελθόν», “κατέστρεψε τη Λιβύη”.
Field Marshal Khalifa Haftar, General commander of the Libyan National Army: The political agreement has become part of the dark past.


22 people are talking about this
Ο στρατάρχης Χάφταρ είπε ακόμη ότι «θα εργαστεί για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την οικοδόμηση βιώσιμων πολιτικών κρατικών θεσμών σύμφωνα με τη βούληση και τις επιθυμίεςε του λαού, συνεχίζοντας παράλληλα τη διαδικασία απελευθέρωσης της χώρας».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις