Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

NEOTEPA ΤΩΡΑ - Συνετρίβη το ελικόπτερο του ΝΑΤΟ δυτικά της Κεφαλονιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν συντρίμμια από το καναδικό στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο κατέπεσε δυτικά της Κεφαλονιάς, αλλά εκτός του FIR Αθηνών.
Το ελικόπτερο είχε απονηωθεί από την καναδική φρεγάτα που επιχειρούσε από κοινού με την ιταλική τύπου FREMM, F591, 20 ναυτικά μίλια ανατολικά των ιταλικών ακτών και 50 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς και λίγο αργότερα κατέπεσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν τρία με τέσσερα άτομα.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:
Εντοπίστηκαν πριν από λίγο τα συντρίμμια του ελικοπτέρου Sikorsky CH-124 Sea King,που είχε απονηωθεί από τη φρεγάτα του Καναδά HMCS Fredericton (FFH 337).Πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν επιβεβαιωμένο νεκρό από τους 6 επιβαίνοντες. Η φρεγάτα HMCS Fredericton (FFH 337), συμμετέχει στη νατοϊκή δύναμη SNMG2, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα αλλά και η Τουρκία.

Το ελικόπτερο συνετρίβη 20 ναυτικά μίλια δυτικά από το όριο του FIR Αθηνών και γι΄ αυτό το λόγο δεν υπήρξε εμπλοκή των ελληνικών αρχών στην έρευνα και διάσωση. Υπήρχε ετοιμότητα αν χρειαζόταν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις