Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

“Αερογέφυρα” με 14 χώρες - Πώς και πότε θα έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα

Της Εύας Δ. Οικονομάκη

Την αεροπορική της διασύνδεση µε 14 χώρες αποκαθιστά σταδιακά η Ελλάδα, µετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισµών, σηµατοδοτώντας την επανεκκίνηση του τουρισµού, µε τους µεγάλους
παίκτες των αεροµεταφορών να ξεκινούν δειλά-δειλά τον προγραµµατισµό των δροµολογίων τους τόσο στο δίκτυο του εσωτερικού όσο και σε επίπεδο διεθνών πτήσεων. Η Γερµανία, η Γαλλία, το Ηνωµένο Βασίλειο, η Αυστρία, η Σουηδία, η ∆ανία, η Νορβηγία, η Κύπρος, το Ισραήλ, η Βουλγαρία, ο Καναδάς, η Ολλανδία, η Τουρκία και η Ελβετία είναι οι πρώτες χώρες προς τις οποίες ανοίγει εκ νέου φτερά η Ελλάδα, µε πτήσεις που ξεκινούν σταδιακά από τον Μάιο µέχρι και τον Ιούλιο.

Οι περισσότερες διεθνείς πτήσεις θα ξεκινήσουν από τον Ιούνιο καθώς τότε αναµένεται να αρθεί η αναστολή πτήσεων για συγκεκριµένους προορισµούς, που επιβλήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Η τελευταία παράταση δόθηκε την προηγούµενη Παρασκευή και έχει ισχύ έως την 31η Μαΐου.

Το έναυσµα για την επαναφορά των αεροπορικών δροµολογίων που σηµατοδοτούν την επανέναρξη των ταξιδιών έδωσαν οι κατευθυντήριες γραµµές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία παρακίνησε τα κράτη-µέλη της να ανοίξουν τα µεταξύ τους σύνορα.

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα της Realnews.

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα της Realnews.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις