Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ντόναλντ Τραμπ: Εμβόλιο για τον κορονοϊό θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου


Μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο εμβόλιο για τη θεραπεία του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.


Τη δημιουργία εμβολίου κατά του νέου στελέχους του κορονοϊού μέχρι το τέλος του έτους, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο δίκτυο Fox News, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «πιστεύω πως θα έχουμε εμβόλιο μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα έχουμε εμβόλιο πολύ νωρίτερα, παρά αργότερα».

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε επίσης πως θα ήθελε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τον Σεπτέμβριο.

«Η εκπαίδευση εξ αποστάσεως είναι θαυμάσια, αλλά [οι μαθητές] θα είναι καλά. Πρέπει να επιστρέψουμε», δήλωσε ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως, οι ΗΠΑ κατέχουν τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα κορονοϊού, με 1.156.924 αλλά και τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων εξαιτίας του COVID-19, με 67.451 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι τώρα, εξαιτίας της ασθένειας, σύμφωνα με τα στοιχεία του αμερικανικού Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις