Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Της Ν.Δ. Στρ. Σιμόπουλου

Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου.

Μιλώντας στο GRTimes, o κ. Σιμόπουλος έκανε λόγο για ενέργειες τρομοκρατίας. «Οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουμε σημαντικό ρόλο να επιτελέσουμε μέσα στην υγειονομική και οικονομική κρίση. Τέτοιες ενέργειες τρομοκρατίας δεν μας πτοούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.
Νωρίτερα, σήμερα, συνεργάτης του κ. Σιμόπουλου μετέβη στο γραφείο του και είδε μαύρες μπογιές στους τοίχους και στην είσοδο του γραφείου του, καθώς και τρικάκια όπου αναγράφονταν συνθήματα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Δείτε φωτογραφίες από το γραφείο του κ. Σιμόπουλου:
   
 ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις