Τρίτη 26 Μαΐου 2020

HXHTIKO - ΣΟΚ ΑΠΟ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «H TOYPKIKH MIT ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΗΧΗΤΙΚΟ-ΣΟΚ ΑΠΟ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: «Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ»!

Ακούστε την εισαγωγή από το 11.30'' ως το 34.00'' τον Σταύρο Καλεντερίδη και όσα αποκαλύπτει στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκόμπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ για τα όσα
διαπράττει σε βάρος της χώρας μας η τουρκική ΜΙΤ με την ελληνική ΄πολιτική ηγεσία αντί να διαφυλάττει τα συμφέροντα της χώρας, φευ, δρα με αντεθνικό πρόσημο.
ηχητικο σοκ απο σ καλεντεριδη


Συνοπτικά ο κ.Καλεντερίδης στη συνέντευξή του λέει:

Το πολιτικό σύστημα είναι συστρατευμένο εναντίον των εθνικών μας θεμάτων. Η πολιτική ελίτ μαζί με διάφορα ινστιτούτα, με δηλώσεις ανωτάτων αξιωματούχων και ΥΠΕΞ, έτσι ώστε να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη να αποδεχτεί μία νέα εθνική ήττα για νέα μεγάλη εθνική ήττα ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η προσπάθεια είναι πολυσχιδής και φαίνεται στο πολιτιστικό, ιστορικό επίπεδο με τον περιβόητο ρόλο της Επιτροπής για το '21, που μόνο εθνική επιτροπή δεν είναι. Όλοι αυτοί μας προετοιμάζουν για ένα γενικότερο για αναθεωρητισμό που περιλαμβάνει και τη νέα εθνική ήττα και την αναθεώρηση της ιστορίας μας σε σχέση με την Τουρκίας. Όπως έγινε με τα Σκόπια όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εκτέλεσε τη χώρα μας και προχώρησε σε αλλαγή των βιβλίων της ιστορίας μας μετά την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών κάτι αντίστοιχο μας προετοιμάζουν και τώρα με την Τουρκία. Στην περίπτωση των Σκοπίων είδαμε αφενός το ένα κόμμα να παραδίδει τη Μακεδονία και την ιστορία μας στα Σκόπια και από την άλλη το άλλο κόμμα (ΝΔ) αρχικά διατεινόταν ότι ηρνείτο τη Συμφωνία αλλά στη συνέχεια ήρθε να τη νομιμοποιήσει και να τη συνεχίσει. Έτσι βλέπουμε πόσο συστρατευμένο εναντίον των εθνικών μας θεμάτων είναι το πολιτικό μας σύστημα .
Η ελληνική πολιτική ηγεσία με τις πράξεις της ενισχύει την τουρκική προκλητικότητα. Η ελληνική κυβέρνηση έλαβε αρχικά μία ορθή πολιτική απόφαση να αναστείλει τη χορήγηση ασύλου για ένα μήνα, όταν έγινε αυτή η επέμβαση στον Έβρο.
Αναφορικά με την Κρήτη.
Η Τουρκία με σαφήνεια ξεκαθάρισε τις προθέσεις της για το τι θα κάνει στα νότια της Κρήτης. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά η ελληνική πολιτική ηγεσία δεν θα αντιδράσει κατόπιν εορτής όπως έγινε στο μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης και θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με εθνικό φρόνημα τις πιέσεις. Είναι χρέος μας και αυτό περιμένουμε.
Επίσης, είναι ύποπτη η κίνηση της Τουρκίας να θέτει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών μας. Δεν θα πρέπει επουδενί η ελληνική κυβέρνηση να δεχτεί να μπει στο τραπέζι αυτό το ζήτημα (είτε στη Χάγη είτε σε διαμεσολαβητές).
Οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν δίκτυο ραντάρ στη Λιβύη για συλλογή πληροφοριών από την Ελλάδα ώστε να την περικυκλώσουν.
Για το αν η Τουρκία στοχεύει να κατακτήσει ελληνικά εδάφη.
Δείτε τι έγινε στη Συρία με την εισβολή της Τουρκίας. Ουσιαστικά υπάρχει κατάκτηση εδαφών από μέρους της, με βραχυπρόθεσμο σχέδιο προσάρτησης των περιοχών αυτών, μέσω της δημογραφικής αλλοίωσης (απομάκρυνσης των Κούρδων). Το οθωμανικό αυτό σχέδιο δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή αυτή. Οι βλέψεις της Τουρκίας είναι και προς την Κύπρο και προς την Ελλάδα.
Η τουρκική ΜΙΤ έχει πληροφοριοδότες και στελέχη της εντός των κέντρων υποδοχής μεταναστών με σκοπό να παρακολουθούν τους εχθρούς του καθεστώτος Ερντογάν, αλλά και να δρουν ανεξέλεγκτα. Κατά πόσο η ελληνική πολιτεία γνωρίζει αυτές τις προσωπικότητες; Ποια είναι τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτική ηγεσία; Υπάρχει σοβαρό θέμα.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις