Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Κρίση: Ο Μαδούρο επιδεικνύει Αμερικανούς «σωματοφύλακες του Τραμπ» που συνέλαβε μετά από «απόπειρα εισβολής»! (βίντεο)


Νέα κρίση στις ταραγμένες σχέσεις ΗΠΑ με Βενεζουέλα: Όπως ισχυρίζεται το καθεστώς του  Νικολάς Μαδούρο, δύο Αμερικανοί υπήκοοι που αναφέρει ως «σωματοφύλακες του Τραμπ»,
συνελήφθησαν την Κυριακή κατά την απόπειρα «θαλάσσιας εισβολής» στη χώρα μαζί με 11 ακόμη άτομα άλλων εθνικοτήτων.

Όπως έκανε γνωστό ο Μαδούρο στο διάγγελμά του την Κυριακή, ανάμεσα στους 13 «τρομοκράτες» που συνέλαβαν οι αρχές της Βενεζουέλας για παράνομη εισβολή στη χώρα, είναι και δύο Αμερικανοί πολίτες, ο Λουκ Ντένμαν και ο Έιραν Μπάρι, οι οποίοι -σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας- είναι «σωματοφύλακες» του Ντόναλντ Τραμπ, δηλαδή μέλη της US Secret Service.

«Ένας από τους αιχμάλωτους είπε στην πρώτη του μαρτυρία ότι η ομάδα εισβολής περιελάμβανε δύο πολίτες των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι φύλακες του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ακούστε προσεκτικά, είναι μόνο 27 δευτερόλεπτα αλλά τα λένε όλα:

«Είναι μεσάζοντες του Αρχηγού Ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ και λένε ότι προέρχονται από τον Σύμβουλο Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ», υπογράμμισε ο Νικολάς Μαδούρο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε πως «η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση».

«Μόλις μάθαμε για αυτήν την είδηση. Ό,τι και αν είναι, θα σας ενημερώσουμε. Δεν έχει καμία σχέση με την αμερικανική κυβέρνηση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τραμπ.






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις