Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Συνετρίβη αεροσκάφος με ανθρωπιστική βοήθεια στη Σομαλία

Ένα μικρό αεροσκάφος που μετέφερε ιατρικό εξοπλισμό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης συνετρίβη στην περιοχή Μπέι της νότιας Σομαλίας,
με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι επτά επιβαίνοντες σε αυτό, ανέφερε ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της περιοχής.

Η πηγή αυτή δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις, ωστόσο κενυατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επρόκειτο για ένα Embraer 120 που ανήκε στην εταιρεία African Express, η οποία εδρεύει στην Κένυα. Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το Μογκαντίσου με προορισμό την πόλη Μπαρντάλε.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Mohamed Abdi
Σύμφωνα με τα κενυατικά μμε, το αεροσκάφος χτυπήθηκε κατά λάθος από «φίλια πυρά» των αιθιοπικών δυνάμεων που ελέγχουν την Μπαρντάλε ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί. Οι Αιθίοπες δεν είχαν ενημερωθεί ότι το αεροπλάνο θα προσγειωνόταν στην πόλη, γεγονός που οδήγησε στην κατά λάθος κατάρριψή του.

Το πρακτορείο Reuters έκανε λόγο για επτά νεκρούς, ωστόσο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα θύματα είναι έξι, εκ των οποίων οι δύο ήταν οι Κενυάτες πιλότοι.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις