Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΔΕΣ TΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠTIKO BINTEO - ANOIΓΟΥΝ KI ΑΛΛΟ TH BENTAΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Angelo Karageorgos
Σε προειδοποιώ, δεν θα είναι ευχάριστο αυτό το βίντεο. Εσένα όμως ξέρω πως αυτό δεν σε αποτρέπει καθώς νοιάζεσαι να αντικρίσεις την πραγματικότητα του σημερινού μας κόσμου και να την αλλάξεις.


Μιλούν και παραλογίζονται. Προσπαθουν να εξηγήσουν και τα μπερδεύουν κι άλλο. Κάνουν ότι σε ενημερώνουν αλλά τα σοβαρά στα κρύβουν. Είναι ανοιχτόμυαλοι λένε αλλά δεν ακούνε. Υπηρετούν τη δημοκρατία αλλά απλά διατάσσουν.

Θέλουν το καλό σου αλλά σε βλάπτουν. Την ώρα που ισχυρίζονται ότι σε σέβονται, σε προσβάλλουν. Κάνουν τους ανεξάρτητους αλλά διαβάζουν χαρτάκια. Μιλάνε για επιστήμη αλλά δεν τεκμηριώνουν. Αναφέρουν τη λογική αλλά κάνουν επίκληση στην αυθεντία.

Και το χειρότερο απ’ όλα, είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν κάθε είδους βια για να εφαρμόσουν την ατζέντα τους πάνω σε σενα και στα παιδιά σου.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις