Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

(video) TO MYΣTHPIO TPAMΠ ΣΤΗ NEOTAΞΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ

“Είναι καλός ο Trump, τελικά; Δεν είναι και μας κοροϊδεύει; Είναι τελικά με τα εμβόλια, δεν είναi;” αναρωτιέται ο μέσος πολίτης που έχει “κουνήσει μαντήλι” στα δημοφιλή Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.


Μια εποχή που ο εχθρός μας έχει φανερωθεί ενώ γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια άκρατης τρομοκρατίας, η οποία αν επηρεάσει τα συναισθήματα μας θα επηρεάσει και τις αποφάσεις μας, θα ήταν αφελές να μην ερευνήσουμε βαθύτερα τις επιλογές που μας παρουσιάζονται ως εναλλακτικές.

Στην Ελλάδα πλέον συζητιούνται για τα καλά οι προθέσεις του. Στο παρακάτω βίντεο πήρα το χρόνο και "έβαλα τα δυνατά μου" να παρουσιάσω σε σειρά με τον καλύτερο δυνατό ειρμό όλα τα δεδομένα που έχω στο μυαλό μου και να σου δείξω διάφορες πλευρές. Είναι επεισόδιο για δυνατούς ερευνητές στο οποίο, όμως, έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι σε οποιοδήποτε επίπεδο γνώσης κι αν βρίσκεσαι θα αποκομίσεις οφέλη.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

6:12  Το Σενάριο Καλός Τραμπ
12:20   Έλεγχος Πληροφορίας - Διαίρει και Βασίλευε
54:52    Τα 2 Ποδάρια του Κακού
1:16:00    Continuity of Government - Kατάσταση Ανάγκης
1:34:05    Αποκάλυψη Ιωάννου 13




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις