Κυριακή 17 Μαΐου 2020

“Ξεχάστε το ΝΙΜΤΣ,μας το αρπάζουν” γράφει ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΑΣ

Για “αρπαγή” του ΝΙΜΤΣ, επιμένει ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΑΣ Βασίλης Ροζής, με κείμενο του στο οποίο γράφει:


Δυστυχώς αγαπητοί συνάδελφοι δικαιούχοι του ΝΙΜΤΣ, (Απόστρατοι του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ελληνικής Αστυνομίας), οι προβλέψεις μου για την τύχη του ΝΙΜΤΣ αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά .

Κατά βάθος ήλπιζα κι εγώ να κάνω λάθος και η δέσμευση του Νοσοκομείου μας να έληγε στις 26 Ιουνίου (το Νοσοκομείο διατίθεται από 27.3.2020 μέχρι 24..6.2020, ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κοροναϊό) αφού πρώτα θα είχε ανακαινισθεί και εκσυγχρονισθεί όπως μας υποσχέθηκαν για να μας το……. πάρουν.

Αν αληθεύει ότι στο ΝΙΜΤΣ στάλθηκε έγγραφο από το ΥΠΕΘΑ που να περιέχει την παρακάτω παράγραφο , τότε μαύρα είναι τα μαντάτα. « Συναφώς σας γνωρίζεται ότι διερευνάται η δρομολόγηση δωρεάς από φορέα/υπηρεσία του εξωτερικού είτε στο 424 ΓΣΝΕ . είτε στο ΝΙΜΤΣ , λαμβάνοντας υπόψη ότι το πλαίσιο της χορηγίας περιλαμβάνει την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής – υγειονομικής κρίσης. Συνεπώς η παραπάνω προτεραιοποίηση εκτιμάται ως επείγουσα».

Ποιος φορέας , ποια υπηρεσία και πράσινα άλογα θέλουν να μας «κλέψουν» το Νοσοκομείο ή τα Νοσοκομεία και για τους μετανάστες. Σας είχα προειδοποιήσει όταν δόθηκε το ΝΙΜΤΣ ως Νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό ότι βάζουν σιγά – σιγά το χέρι για να μας το πάρουν. Ως Πρόεδρος ακόμη της ΕΑΑΣ αλλά και ως μέλος του ΔΣ του ΝΙΜΤΣ θα κάνω ότι μπορώ για να το σταματήσω. Μείνετε συντονισμένοι και εύχομαι να κάνω λάθος. ΥΓ. Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους που θα λάβουν γνώση της ανάρτησης μου να την κοινοποιούν παντού. Σε αυτή τη προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και απέναντι τους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις