Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης στηρίζει Ελγκαντούρ με αναφορά στους Ρωμά του Δροσερού !!!

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης που ΠΑΝΤΑ υμνεί την Τουρκία, φυσικά και συμπαραστέκεται στον
φίλο του τον Ναίμ  Ελγκαντούρ, του οποίου το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τζαμί κλείνει διότι απλά δεν έχει άδεια λειτουργίας.
Σε ανάρτηση που έκανε ο Ελγκαντούρ σχετικά με το θέμα αυτό, ο Μέτε σχολίασε ως εξής :

¨Αδελφέ μου, περαστικά σας. Εδώ οι αδερφοί μας Ρομά, πήραν άδεια και  άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα προκάτ ως μεστσίτ. Οι αστυνομικοί έκοψαν από 10.000 ευρώ πρόστιμο σε έξι νεαρούς, τους τρόμαξαν και τους έβαλαν να το βγάλουν από την συνοικία. Δε επιτρέπουν το εζάν αλλά εκκλησίες υπάρχουν. Επί χρόνια δεν δίνουν άδειες για τα τζαμιά. Υπάρχει λένε δημοκρατία και ισότητα. Σχεδόν καθόλου. Σίγουρα δεν πέρασαν από την Ελλάδα. Υπομονή και εργασία από εμάς και η επιτυχία θα έρθει από τον Αλλάχ¨.
Μπράβο στον κ. Μέτε που αναγνωρίζει επιτέλους πως στο Δροσερό της Ξάνθης οι άνθρωποι είναι Ρωμά. Διότι αυτό που αναφέρει αφορά το Δροσερό. Τώρα λοιπόν  μένει να πάει να βοηθήσει και την κυρία Σαμπιχά Σουλεϊμάν που ως πρόεδρος του συλλόγου ¨Ελπίδα¨ δίνει αγώνα για το καλό των ανθρώπων του οικισμού !
Πέρα από τις πλάκες πάντως, είναι προφανές πως τους Μέτε και Ελγκαντούρ τους συνδέει η μεγάλη αγάπη για την Τουρκία. ‘Αλλωστε και οι δύο προσεύχονται για την Τουρκία…  Τώρα αν αυτή η αγάπη τους είναι εντελώς άδολη, δεν ξέρουμε.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις