Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Μπήκαν και οι Ισραηλινοί στο FIR της Λιβύης…Με Gulfstream V «Nachshon Shavit»

Τις τελευταίες μέρες ο ουρανός πάνω από την κεντρική Μεσόγειο ήταν πολύ απασχολημένος: Ιταλικά, τουρκικά, γαλλικά, ελληνικά και αμερικανικά  αεροπλάνα πραγματοποίησαν διαφορετικές αποστολές.

Σήμερα ένα νέο  αεροσκάφος ειδικού τύπου έκανε μια αποστολή σε αυτόν τον τομέα: Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία με Gulfstream V «Nachshon Shavit» (684) αναχώρησε από το Nevatim AB, σήμερα το πρωί, μια αποστολή ISR από την Τυνησία και τη Λιβύη που πετούν πάντα στον διεθνή εναέριο χώρο.
Στο παρελθόν παρακολουθήσαμε ισραηλινά αεροπλάνα σε αυτήν την περιοχή, αλλά κάνοντας μόνο εκπαιδευτικές αποστολές (touch & go) στη Μάλτα.
Είναι η πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε μια ισραηλινή επιχειρησιακή αποστολή σε αυτόν τον τομέα.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις