Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

H KOPH TOY XAPΔΑΛΙΑ η Ιωάννα Χαρδαλιά προμοτάρει πάρτι τη στιγμή που ο πατέρας της τρέχει και δε φτάνει με τα νέα "κρούσματα"

Η κόρη του «σκληρού» Νίκου Χαρδαλιά σηκώνει «αντάρτικο»!
Τι κι αν ο πατέρας της βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα» μετά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες; H Ιωάννα ανυπομονεί για το πρώτο «sex me up» πάρτι της χρονιάς στο γνωστό παραλιακό μαγαζί Pennarubia!
O Nίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα, ότι είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειάς του, να μην κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ωστόσο, μόλις η καραντίνα τελείωσε, η νεαρή Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει αναρτήσεις στο Instagram, διαφημίζοντας τις υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής που συστεγάζεται στο γυμναστήριο που ανήκει στην οικογένεια.
Βόλτες με φίλους και έξοδοι σε νυχτερινά μαγαζιά επανήλθαν στις αναρτήσεις της, με αποκορύφωμα το χθεσινό promo μέσω Insta-Story, για το πρώτο πάρτι του γνωστού παραλιακού μαγαζιού, τη στιγμή που η Πολιτική Προστασία και ο υφυπουργός πατέρας της, βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις εξετάζοντας τα επόμενα βήματα για την διαχείριση της αύξησης κρουσμάτων…
«Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό κάνει λάθος», δήλωσε προβληματισμένος χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς. Η Ιωάννα όμως κάνει ότι δεν ακούει…
Ξέρει -εκ των έσω- κάτι που δεν ξέρουμε, ή ισχύει (και εδώ) το 2 μέτρα 2 σταθμά;
Δείτε την πρόσκληση της Ιωάννας Χαρδαλιά:
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις