Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΤΩΡΑ... Το Ισραήλ βγάζει τον Στόλο του στην Ανατολική Μεσόγειο...!!! Έκτακτη επίσκεψη ΥΠΕΞ Κύπρου σε Ισραήλ...

Είναι σαφές πως η προειδοποίηση έχει ως αποδέκτη την Τουρκία, η οποία με τα πολεμικά και ερευνητικά της σκάφη έχει περικυκλώσει την Κύπρο.
To σημείο στο οποίο θα λάβουν χώρα οι Ισραηλινές ασκήσεις είναι κοντά στην περιοχή όπου η Τουρκία πραγματοποιεί παράνομη γεωτρήσεις με το Yavuz!

Η κίνηση αυτή αποτελεί αναμφισβήτητα μια σθεναρή απάντηση στις παράνομες ενέργειες του τουρκικού ναυτικού στην περιοχή της Μεσογείου. Η επόμενη σύγκρουση όπως όλα δείχνουν θα λάβει χώρα στην Α. Μεσόγειο.

Αθήνα-Τελ Αβίβ- Λευκωσία και Κάιρο συνασπίζονται κατά των τουρκικών διεκδικήσεων, με τις ασκήσεις πλέον να είναι συνεχείς, ενώ και σε διπλωμτικό επίπεδο πλέον έχουμε την απόλυτη μάχη. pentapostagma.gr/


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις