Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Aκυρώνεται η γερμανική υπηκοότητα για 1 εκ. Τούρκους;;;;

Γερμανία ετοιμάζεται να ακυρώσει τις υπηκοότητες αυτών οι οποίοι μετά το 2000, χωρίς άδεια πήραν την τουρκική υπηκοότητα, σύμφωνα με τα
tourkikanea.gr Ετοιμάζεται η ακύρωση της γερμανικής υπηκοότητας για τους τουρκικής καταγωγής πολίτες οι οποίοι δίχως άδεια από τη Γερμανία και μετά από το έτος 2000 πήραν την τουρκική υπηκοότητα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Σοζτζου, η Διεύθυνση Ιθαγένειας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ήδη έστειλε επιστολές σε αυτούς ανακοινώνοντας την απόφαση ακύρωσης Η Γερμανία πήρε τις πληροφορίες περί υπηκοότητας από την Τουρκία.
Στη Γερμανία σύμφωνα με τους νόμους για να πάρει κάποιος την υπηκοότητα πρέπει πρώτα να έχει χάσει την τουρκική υπηκοότητα. Στο παρελθόν πολλά άτομα για να μπορέσουν να καταγραφούν ως Γερμανοί, εγκατέλειψαν την τουρκική υπηκοότητα.
Και αφού έγιναν Γερμανοί και μετά, παρά τους γερμανικούς νόμους, κρυφά πήραν πάλι την τουρκική υπηκοότητα. Και ενώ επί χρόνια για αυτήν τη γνωστή κατάσταση οι τούρκικες αρχές έκαναν τα στραβά μάτια, οι γερμανικές αρχές όταν ενημερώθηκαν, αμέσως επενέβησαν και ακυρώνουν τώρα τις υπηκοότητες αυτές. Και αυτοί που θα χάσουν την γερμανική υπηκοότητα για να την πάρουν πάλι, θα πρέπει ξανά να υποβάλουν αίτημα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις