Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Ανησυχούν οι Αμερικανοί από την Ρώσικη παρουσία στη Λιβύη

Η Διοίκηση της Αφρικής των ΗΠΑ έχει τεκμηριωμένα στοιχεία ότι η Ρωσία, μέσω του Ομίλου Wagner, συνεχίζει να τοποθετεί στρατιωτικό εξοπλισμό στη Λιβύη ικανό να διεξάγει στρατιωτικές  επιχειρήσεις εκεί.

Δορυφορικές εικόνες δείχνουν δυνάμεις και εξοπλισμό Wagner στις πρώτες γραμμές της σύγκρουσης στη Λιβύη στη Σύρτη ανησύχησαν τους Αμερικανούς. Η Wagner, επίσης γνωστή ως Wagner Group, είναι μια ρωσική ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία.
«Η Ρωσία συνεχίζει να παίζει αβοήθητο ρόλο στη Λιβύη, παραδίδοντας προμήθειες και εξοπλισμό στον όμιλο Wagner», δήλωσε ο στρατηγός Marine Corps, στρατηγός Μπράντφορντ Γκέρινγκ, διευθυντής επιχειρήσεων της Αφρικανικής.
«Οι εικόνες συνεχίζουν να αποκαλύπτουν τις συνεπείς αρνήσεις τους.» λένε οι Αμερικανοί ….
Σχόλιο:Μόνο που μέχρι τώρα οι Αμερικανοί της Αφρικανικής Διοίκησης των ΗΠΑ , δεν έχουν βγάλει καμιά εικόνα απο τις Τούρκικες Στρατιωτικές Μονάδες  και τους Μισθοφόρους που έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη
Οι Ρώσικες  Δυνάμεις που υποστηρίζουν  τον Στρατάρχη Χάφταρ τους ενδιαφέρουν ,μην τυχόν και βρουν αντίσταση οι Τουρκόφιλοι και ο Σάρατζ
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις