Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Τεράστιος αετός έπιασε ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ και πέταξε πάνω από την παραλία με κόσμο

Το βίντεο ανέβηκε χθες στο διαδίκτυο και σε 24 ώρες έχει κάνει περισσότερα από 14 εκατομμύρια κλικαρίσματα.
Η γνησιότητα του μέχρι στιγμής δεν έχει αμφισβητηθεί.

Δείχνει έναν τεράστιο θαλασσαετό Στο Μιρτλ Μπιτς της Νότιας Καρολίνας να έχει επιτεθεί στο νερό και να πετάει χαμηλά κρατώντας στα γαμψά του νύχια ένα μεγάλο ψάρι που οι ειδικοί εικάζουν ότι πρόκειται για μικρό καρχαρία.

Το ψάρι κουνιέται δεξιά και αριστερά για να ξεφύγει όμως τα νύχια του θαλασσαετού έχουν μπει βαθιά μέσα στη σάρκα του και δεν το αφήνουν να απεγκλωβιστεί. Την ίδια ώρα κάτω στην παραλία δεκάδες άνθρωποι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Πάντως κάποιοι στο twitter όπου ανέβηκε για πρώτη φορά αυτό το βίντεο λένε ότι μπορεί και να μην πρόκειται για κάποιο μικρό καρχαριάκι, αλλά για άλλο ψάρι όχι τόσο μεγάλο και απλά η γωνία λήψης της κάμερας παίζει αυτό το παράξενο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις