Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΧΑΜΟΣ στη Βουλή: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε χειρονομία - Διεκόπη η συνεδρίαση ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ!Ένταση επικράτησε στην έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείται το πόρισμα της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής
προκαταρκτικής εξέτασης, με το οποίο ζητείται η άσκηση δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Αφορμή αποτέλεσε μια απρεπής χειρονομία που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρείου. "Είναι ντροπή, τον είδα να προχωράει κάνοντας ένα σήμα" είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής και προεδρεύων Θανάσης Μπούρας. "Είναι απαράδεκτο. Βγείτε από την αίθουσα και μην προκαλείτε άλλο, σας είδα και λυπάμαι για τη διαγωγή σας. Είναι καταδικαστέα πράξη για καθηγητή πανεπιστημίου. Παρακαλώ να εξέλθετε από την αίθουσα" συνέχισε ο κ. Μπούρας.

Ο βουλευτής δεν έβγαινε και έτσι το προεδρείο αποφάσισε να διακόψει για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση. Λίγα λεπτά αργότερα, η συνεδρίαση άρχισε ξανά και ο προεδρεύων ανακοίνωσε ότι ο κ. Μάρκου αποκλείεται από τη συνέχεια της συζήτησης σύμφωνα με το άρθρο 81 και έχει δικαίωμα, σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής, να λάβει μέρος μόνο στην ψηφοφορία.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις